B Ykkönen, T18 Ykkönen

GBK - Klubi-36 Klubi-36   0 - 4

Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola

Klubi-36:n B-tytöt palasivat voittojen tielle

Iisalmen Klubi-36:n B-tytöt palasivat sunnuntaina I divisioonassa takaisin voittojen tielle kahden niukan kotitappion jälkeen, kun kokkolalainen GBK taipui Ykspihlajan kentällä maalein 0-4 (0-3).

Iisalmelaisjoukkueella oli käynnistymisvaikeuksia ja kesällä Kokkola Cupin voittanut GBK otti komennon kentällä, kun Klubin tytöillä oli vaikeuksia saada palloa omilleen. Klubi-36:n maalivahti Iida Toivanen otti pari tärkeää torjuntaa. Avausjakson loppua kohti iisalmelaiset pääsivät paremmin peliin mukaan. Kaatosateen ropistessa Wilma Rönkkö nousi komeasti puolustajan tontilla ja päätti nousunsa tärkeään avausosumaan. Jakson loppu olikin iisalmelaisjuhlaa, kun Neea Pitkänen ja Kiia Vehviläinen kasvattivat Klubin johdon kolmeen maaliin.

Toisella jaksolla ei hienouksia nähty kummaltakaan joukkueelta, kun kentällä syntyneet rapakot tekivät pallon kuljettamisesta käytännössä mahdottomaksi. Klubilla ei jaksolla ollut hätää, vaikka Toivanen joutuikin muutaman kerran venymään hienoon torjuntaan. Myös GBK-vahdilla riitti töitä, mutta vain Eerin Juntunen pystyi toimittamaan pallon verkkoon.

Ottelun alun jälkeen koko iisalmelaisjoukkue pelasi hienon pelin ja etenkin puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla. Puoliajalla kentälle tulleet Vilma Husso ja Riina Saarmala tulivat hyviin peliin sisään.

Voitollaan Klubi-36 helpotti tilannettaan sarjapaikkansa suhteen. Lauantaina Klubi-36 saa Sankariniemen kentällä klo 15 vastaansa toisen kokkolalaisjoukkueen, kun KPV saapuu Klubin tyttöjen vieraaksi.