Piirinsarjaa Kuopiossa
Julkaistu: 16.09.2023 22.07

Piirinsarjaa Kuopiossa

Klubi-36 matkusti varhain lauantai-aamuna Kuopioon, jossa kohdattiin sateisessa säässä WJK (Varkaus) ja FC Siili (Siilinjärvi).

Aamupäivän ensimmäisessä ottelussa vastassa oli WJK. Aamu-unisuus ei Iisalmen tyttöjä haitannut. Loppulukemat varsin suvereenin pelin jälkeen olivat 3-0 (3-0. Maalinteossa onnistuivat Vuokko Sirviö(kuvassa) kahdesti ja Anastasia Rovio kerran. Maalivahtina toimi Minttu Hartikainen.

Päivän toisessa koitoksessa tytöt saivat vastaansa vanhan tutun, FC Siilin. Siilinjärven tytöt veivät peliä, mutta Klubin tytöt pelasivat sinnikkäästi taistellen. Maalipaikkojen jakautuessä suunnilleen tasan, loppulukemat 0-1 (0-0) kuvasivat ottelua ihan hyvin. Maalivahtina aloitti Anni Alanen, joka jouduttiin vaihtamaan varvasvamman takia. Torjuntavastuun otti Minttu Hartikainen.

Päivän saldo oli varsin positiivinen. Taistelu oli hyvällä tasolla ja kunnon syöttöketjukin nähtiin mukavasti. Huoltaja Pertti Hynynen kiteytti päivän ottelut "Peli on kehittynyt ja tänään saatiin palloa pidettyä ja syötöt on saaneet laatua, voimaa ja tarkkuutta. Peli-iloa nähtiin kentällä ja tyytyväisiä tyttöjä oli autossa voiton ja tiukan tappion jäljiltä. Hyvällä ja luottavaisella mielellä voidaan Siilinjärven turnaukseen lähteä!"

Mukana pelaamassa: Aava Kauppinen, Aino Kähäri (c), Anastasia Rovio, Anni Alanen (mv), Helmi Lappi, Jade Heiskanen, Lilja Pietikäinen, Maija Kivioja, Minttu Hartikainen (mv), Peppi Gröhn, Sara Ruotsalainen, Sofia Hynynen (c), Venla Lång, Venla Pesonen, Vuokko Sirviö

Klubi-36 r.y. 

klubi36@klubi36.fi

Y-tunnus 1001431-8

Antinkatu 10, 74120 Iisalmi