Paljon onnea urheiluapurahojen saajille ja vuoden 2021 seurajohtajalle!
Klubi-36 ryJulkaistu: 16.01.2022 15.00

Paljon onnea urheiluapurahojen saajille ja vuoden 2021 seurajohtajalle!

Iisalmen kaupungin urheiluapurahan vuoden 2021 saavutuksistaan saavat Klubi-36:n kasvatti, Kuopion Palloseuran Nanna Savolainen, Klubin B-junioreiden Eleonoora Penttinen ja Klubin 06–07-yhteisjoukkue.

Nanna Savolainen on menestynyt hienosti jalkapallossa. Hänet on muun muassa valittu Pikkuhelmareiden U17-joukkueeseen, joka taistelee seuraavaksi EM-jatkokarsinnassa.

Eleonoora Penttinen on ollut kaudella -21 mukana aluejoukkuetoiminnassa. Hän on tunnollinen pelaaja, joka tahtoo kehittyä ja näyttää sen esimerkillisesti.

06–07-yhteisjoukkue saavutti viime vuonna hopeaa Palloliiton tason 2 lopputurnauksessa ja kultaa T15-aluesarjassa sekä voitti Kokkola Cupin T15-sarjassa. Joukkueen pelaajat kaudella 20–21: Veera Laukkanen (C), Emilia Murtola (MV), Minea Hallikainen, Helmi Harju, Hilla Juntunen, Laura Juntunen, Veera Juntunen, Sonja Kangasniemi, Aino Kojo, Henna Korhonen, Jonna Korhonen, Viivi Leinonen, Laura Louejoki, Moona Niskanen, Anni Nuutinen, Elviira Penttinen, Sara Pietikäinen, Lila Ruotsalainen, Kaisa Tolonen ja Minttu Tukiainen.

Suuret onnittelut teille kaikille!


Klubi-36:n puheenjohtaja Virpi Murtola on vuoden 2021 seurajohtaja. Hän on toiminut seuran johtokunnassa jo useamman vuoden ja tuonut tänä aikana esimerkiksi uusia innovatiivisia hankkeita osaksi toimintaamme. Lisäksi Virpi toimii Palloliiton HatTrick-työryhmässä.

Klubin toiminnan laatu on mennyt Virpin vetämänä paljon eteenpäin: olemme muun muassa saavuttaneet Palloliiton laatujärjestelmän taso 2:n. Olemme saaneet toiminnastamme paljon hyvää palautetta sekä huomiota, ja pelaajalisenssien määrä on noussut ennätystasolle. Paljon onnea, Virpi!


Iisalmen kaupunki julkisti urheiluapurahojen ja stipendien saajat sekä vuoden seuratoimijat tänään 16.1. Apurahojen saajat sekä vuoden seurajohtajat päättää sivistys- ja hyvinvointilautakunta hyvinvointijaoston esitysten pohjalta. Tänä vuonna perinteisiä isoja juhlallisuuksia ei järjestetty koronatilanteen vuoksi.


Kuvassa ylhäällä vasemmalta oikealle: Nanna Savolainen, Virpi Murtola, Eleonoora Penttinen. Joukkuekuvassa 06–07-yhteisjoukkue Kokkola Cupin voittomitalit kaulassa.