Pohjoisen Liigan karsintapäivä
Julkaistu: 14.06.2020 00.00

Liiga Pohjoinen 13.6.2020

Pitkän Korona kevään jälkeen pääsimme viimein tositoimiin,kun karsintapelit paikasta Pohjoisen liigaan jatkuivat. Tytöt ehtivät treenaamaan joukkueena kaksi viikkoa ja valmistautuminen koviin peleihin tehtiin lyhyellä aikataululla.

Ensimmäisenä Kuopiossa Litmasen kentän paahteessa vastaan asettui tuttu taisteluparimme Pallokissat. Ensimmäinen erä meni selkeästi kissoille ja tauolle mentiin 1-0 tappioasemasta. Klubin peli parani toisella puoliajalla ja ote oli selkeästi meillä. Peli päättyi kuitenkin vastustajan viedessä 2-1. Meidän maalista vastasi Laura L.

Toinen peli Jypk/07 vastaan alkoi tiukasti ja ote alkoi selkeästi löytyä. Syöttövarmuus sekä ensimmäisen kosketuksen merkitys kuitenkin korostui ja vastustaja johti 0-1 puoliajalle mentäessä. Toisella puoliajalla tehot paranivat, mutta syöttökuviot ja tiukat vedot eivät riittäneet vaan vastustaja vei lopulta pelin 2-4. Meidän maaleista vastasivat Laura J. ja Veera L.

Illan viimeinen peli PARIa vastaan ratkaisisi siis,pelaammmeko tällä kaudella Liigaa vai jäisimmekö ratkomaan pelejä kakkoseen.

Viimeiseen peliin lähdettiin voitonnälkäisenä mutta kuuma ja pitkä päivä alkoi näkyä sekä meillä,että vastustajalla. PARI aloitti tiukasti ja siirtyi pian 0-1 johtoon. Toisella puoliajalla hallittiin peliä ja Veera L. tasoitti tilanteen 1-1. Pelin viimeiset minuutit olivat yhtä jännitysnäytelmää ja harmittavasti PARI onnistui tuikkaamaan pallon maalivahtimme Empun taakse. Näin siis tilanne 1-2 ja meidän paikka Pohjoisen Liigassa jäi vielä haaveeksi.

Nyt ei auta kuin nostaa nokkaa kohti uusia haasteita ja lähteä tavoittelemaan kakkosen mestaruutta.

Vapise vastustaja, täältä tulee entistäkin sisuuntuneempi K-L-U-B-I!!