B Ykkönen, T18 Ykkönen

KPV - Klubi-36 Klubi-36   1 - 2

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Klubi-36:n B-tytöt nousi ansaittuun voittoon

Klubi-36:n B-tytöt matkasivat lauantaina Kokkolan Palloveikkojen vieraaksi ykkösen otteluun Santahaan tekonurmelle. Klubi-36 tuli ottelun alkuun vahvasti, mutta onnikaan ei potkinut alussa iisalmelaisille, sillä ensimmäisen kymmenen minuutin aikana joukkue kolisutteli kolmeen otteeseen kokkolalaisten maalitolppia. Muitakin läheltä piti -tilanteita Klubi-36 pystyi luomaan, mutta maaliin asti palloa ei vieraat saaneet. Avausjaksolla maalipaikat iisalmelaisille 7-3.

Toisen jakson alussa kotijoukkue iski hienon johto-osuman, mutta se ei iisalmelaistyttöjä järkyttänyt. KPV:n hyvin pelannut maalivahti ehti torjumaan pari iisalmelaisten läpiajoa, mutta lopulta useaan otteeseen kotijoukkueen puolustukselta karkaillut Saana Piippo nosti Klubi-36:n lukemiin 1-1.Peli näytti päättyvän jo tasalukemiin, kun Piippo karkasi jälleen kokkolalaispuolustukselta ja iski riemastuttuvan 1-2 johto- ja voitto-osuman.

Kokonaisuutena jälleen Klubi-36:n B-tytöilta vahvaa tekemistä. Vierasjoukkue prässäsi rohkeasti ylhäältä ja hyökkäsi vaarallisesti. Maalipaikat iisalmelaisten tilaston mukaan 13-4. Paremmalla tarkkuudella joukkue olisi voinut ratkaista ottelun aiemminkin.