Pronssia Tyttösiilistä
Julkaistu: 26.09.2020 00.00

Lauantaina pelattiin kauden päättävä turnaus Siilinjärvellä -05/06 ikäluokassa. Joukkue sai vahvistukseksi -05 ikäluokasta Kertun ja Eleonooran. Kiitos tytöt mukanaolosta ja mahtavasta tsempistä!

Aamun ensimmäisessä pelissä saimme vstaan RIPA-06 joukkueen Ristiinasta. Klubi-36 pelasi vahvasti yhteen ja kenttä antoi tilaa syöttöpelille. Lopputulos ansaitusti meille 5-1.

Toisessa pelissä kohtasimme AJAX Sarkkirannan Kempeleestä. Tytöt aloittivat vahvasti ja puoliajalle mentiin 3-0 johdossa. Peli kuitenkin kääntyi vastustajalle ja viimeisen minuutin voittomaali lauottiin maalivahtimme Empun taakse. Lopputulos 3-4.

Pronssipelissä vastaan asettui tuttu ystävämme FCSiili 05/06 joukkue. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa. Toiseen puoliaikaan lähdettiin hieman uusilla kuvioilla ja se tuotti tuloksen,meidän joukkue nappasi hienosti 2-0 voiton ja pronssiset mitalit.

Turnaus oli hieno osoitus tyttöjen taidoista ja peli kehittyi joka hetki. Valmennus antoi positiivista palautetta ihan jokaiselle. Turnauksen tsempparina palkittiin alemman keskikentän tukipilarimme,joukkueen kapteeni Veera.