Hieno turnauspäivä Äänekoskella
Julkaistu: 28.06.2020 00.00

T13 Kakkonen

Sunnuntaina pelattiin Äänekoskella T13 kakkosta kesäisessä auringonpaisteessa. Päivä oli tytöille voitokas ja kotiin lähdettiin mukavalla fiiliksellä.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui PU-62 Mikkelistä. Tuomarin viheltäessä pilliin puolistajamme Sara laukoi pallon suoraan maaliin. Seuraava tilanne johti Laura J.n hyökkäykseen, tilanne jo 2-0. Klubi painosti hienosti peliä ja keskittyi valmennuksen ohjeistukseen pallon kierrätyksestä ja toiseen aaltoon painottamisesta. Laura J.n ja Laura L.n maaleilla ensimmäinen puoliaika päättyi meille 5-0. Toisella puoliajalla nähtiin myös mahtavia yksilösuorituksia Veera L.n läpiajolla ja Laura J.n vedoilla. Myös joukkueemme juniori Veera J. sai osuman maaliin. Klubi painosti koko peliä ja lopulta lukemat meille 9-0.

Toisessa pelissä kohtasimme Huiman. Peli oli hieno osoitus siitä, mihin tytöt halutessaan pystyvät. Palloa kierrätettiin,kentältä haettiin tilaa ja syötöt kulkivat. Peli oli täynnä hienoja tilanteita, syöttökuvioita ja nättejä maaleja. Maaleista vastasivat Laura J, Laura L., Veera J. sekä Hilla. Lopputulos 9-0. Hyvä tytöt!

Tästä jatketaan Siilinjärvellä heinäkuun lopussa reilulla pelillä ja myönteisellä meiningillä!