Piirinsarjaa Ylämyllyllä
Julkaistu: 15.08.2020 00.00

Klubi-36 tytöt matkustivat lauantaina Karjalan kunnaille, Ylämyllyn Yllätyksen emännöimään, järjestyksessä kolmanteen piirinsarjan turnaukseen. Vastustajina lauantaina Pallokissat valkea Kuopio ja FC Hertta Joensuu.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Pallokissojen valkea joukkue. Klubin tytöt olivat alusta asti ottelussa niskan päällä, voitto kirjattiin lopulta lukemin 6-1. Maaalintekijöinä Lilja 4, Maija 1, Aada 1. Vihreä kortti Maija.

Päivän toinen koitos oli FC Hertan tyttöjen ollessa vastassa. Iisalmen tytöt hallitsivat ottelutapahtumia pelin ensimmäisellä puoliajalla selvähkösti. Toisella puoliajalla, varsinkin loppupuolella Hertat nousivat lähes tasoihin, jännittävä ottelu päättyi kuitenkin Klubin voittoon 5-4. Maalinteossa Lilja 4, Hilla 1. Vihreä kortti Lilja.

Ylämyllyn turnauksessa tytöillä oli alusta asti hieno tsemppi päällä. Kaikki mukana olleet esiintyivät edukseen hyvällä taistelulla ja pelirohkeudellaan. Seuraava koitos sarjan merkeissä on 5.9 Ylämyllyllä.

Pelaamassa: Aada Kauppinen, Lilja Moilanen, Oona Kainulainen, Venla Lång, Aava Kauppinen, Hilla Haverinen, Maija Kivioja. Maalivahteina ansiokkaasti toimivat Oona Kainulainen ja Aada Kauppinen.