C/D 03-05, T15 Aluesarja Itäinen

FC SIILI - Klubi-36 03   1 - 5

Siilinjärvi, Ahmon tn

Aluesarjan pelistä pisteet kotiin!

Klubin 03-05-tytöt kävivät hakemassa kolme pistettä Siilinjärveltä tiistaina, kun FC Siili kaatui vakuuttavan toisen jakson ansiosta selvin numeroin 1-5.

Ottelun alku oli tasainen. Kumpikin joukkue pyrki pelaamaan palloa maissa, mutta syöttöjen tarkkuudessa oli parantamisen varaa. 13. minuutilla vierailijat siirtyivät johtoon hienon hyökkäyksen päätteeksi.Vahvan ottelun pelannut Iida-Maria Martikainen laukoi pallon varmasti verkkoon hyvän hyökkäyksen päätteeksi.

Noin kymmenen minuuttia avausmaalista FC Siili tasoitti ottelun kaukolaukauksella.

Tasoitusmaalissa sisuuntunut Klubi otti pelin komentoonsa. Ensin Mira Martikainen pelattiin hyvään paikkaan, josta hän ei erehtynyt. Kun Iida-Maria Martikainen teki vielä kaksi pikamaalia, lähdettiin taukoa viettämään lukemissa 1-4.

Vaikka toisella jaksolla maaleilla ei mässäilty, oli jälkimmäinen jakso iisalmelaisilta pallollisesti huomattavasti parempaa pelaamista kuin avausjakso.
Toisen jakson ainoa maali syntyi, kun Sini Passiniemi prässäsi laidallaan hyvin ja keskitti voittamansa pallon maalille. Pallo kimposi lopulta FC Siilin puolustuksesta omaan maaliin.
Tämä jäi ottelun viimeiseksi merkinnäksi, ja iisalmelaiset pääsivät kotimatkalle selkeä voiton kanssa.
Parasta ottelussa oli toisen jakson pallollinen pelaaminen. Aika ajoin Klubi pystyi pitkiin ja hienoihin syöttöketjuihin. Myös puolustaminen ansaitsee maininnan. Puolustuslinjan lisäksi koko joukkue teki ahkerasti töitä, kun vastustajalla oli pallo.
Maalintekijöiden lisäksi erittäin vahvat ottelut pelasivat myös laitapuolustaja Kerttu Kauhanen, sekä toppari Riina Saarmala, joskin jokainen pelaaja ansaitsisi erillisen tunnustuksen.

Tilastot
FC SIILI

1 - 5

(1-4)
13'MaaliMartikainen Iida-Maria
27'MaaliMartikainen Mira
29'MaaliMartikainen Iida-Maria
34'MaaliMartikainen Iida-Maria