B Ykkönen, T18 Ykkönen

Klubi-36 Klubi-36 - TP-47  3 - 2

Iisalmi, Sankariniemi

Klubi-36:n B-tytöt voittoon ilman kauneuspisteitä

Klubi-36:n B-tytöt ottivat lauantaina Sankariniemen kentällä neljännen perättäisen voittonsa ykkösessä, kun Tornion Pallo-47 kaatui maalein 3-2 (2-0).

Iisalmelaisjoukkue ei lauantaina voitossaan kauneuspisteitä kerännyt, kun molemmat joukkueet esittivät märällä nurmella melko sekavan 80 minuuttisen.

Avausjaksolla vierasjoukkue ei juuri maalipaikoille päässyt. Klubi-36 meni johtoon, kun Kiia Vehviläinen puski Laura Korolaisen kulmapotkun verkkoon. Aivan jakson lopussa Klubi-36 iski uudelleen, kun Eerin Juntunen vapautti Neea Pitkäsen maalintekoon.

Toisella jaksolla kotijoukkueen peli sekosi vieraita enemmän. Hätäily ja harhasyötöt seurasivat toisiaan. TP-47 käytti tilaisuutensa hyväkseen. Kavennus 1-2:een syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta, kun torniolaispelaajan laukaus muutti suuntaa iisalmelaispelaajan jalasta. Lisää kylmää vettä klubilaisten niskaan tuli, kun torniolaispelaaja ehti palloon juuri ennen Klubi-vahti Iida Toivasta ja tasoitti lukemat 2-2:een.

Viimeiselle kympille Klubi-36 pääsi uudelleen peliin mukaan ja onnistui luomaan painetta torniolaisten maalille. Helpottava voittomaali syntyi Wilma Rönkön pitkästä vapaapotkusta, johon ensimmäisenä ehti Pitkänen. Tämä ohitti ensin maalivahdin ja laukoi sitten pallon vierasjoukkueen maaliin.

Iisalmelaisjoukkueelle jäi paljon petrattavaa varsinkin toisen jakson pelissä. Positiivista oli nousu voittoon toisen jakson heikon alun jälkeen. Klubilla on vielä kaksi peliä jälkellä syyskierrosta. Molemmat ottelut ovat vaasalaisjoukkueita vastaan. Näissä otteluissa Klubi-36 taistelee vielä sijoituksesta neljän tai viiden joukkueen kärkeen.