B Ykkönen, T18 Ykkönen

Klubi-36 Klubi-36 - KPV  7 - 1

Iisalmi, Sankariniemi

Klubi-36:n B-tytöt järjestivät maali-iloittelun

Klubi-36:n B-tytöt jatkoivat ykkösen ottelujaan lauantaina Sankariniemen kentällä, josta Kokkolan Palloveikot sai lähteä kotimatkalle 7-1 (2-0) -tappion kokeneena.

iisalmelaiset tulivat otteluun hyvällä jalalla ja Riina Turpeinen vei Klubin johtoon Neea Pitkäsen hienosta keskityksestä. KPV loi parhaat paikkansa kulmapotkuista, mutta iisalmelaiset puolustivat maaliaan tiivisti mv Iida Toivasen johdolla.

Kiia Vehvilänen teki 2-0 -lukemat jakson lopulla kokkolalaisvahdin torjuttua ensin Turpeisen laukauksen. Tauolta tuli hyvävireinen kotijoukkue ja toisen jakson alussa Vehviläinen teki 3-0 ja Turpeinen 4-0 -lukemat. Frida Lindholmin komea laukaus kavensi lukemiksi 4-1.

Laura Korolainen hommasi Klubille pilkun ja laukoi itse 11 metrisen verkkoon ja lukemat 5-1:een. Turpeinen vapautti Vehviläisen läpiajoon ja tämä sinetöi hattutempulla lukemat 6-1. Lisäajalla Turpeinen hassutti koko kokkolalaispuolustuksen ja teki kolmannen osumansa ja loppulukemat 7-1. Koko iisalmelaisjoukkue selvisi lauantaina ottelusta puhtain paperein.