B Ykkönen, T18 Ykkönen

Klubi-36 Klubi-36 - ONS/2  3 - 4

Iisalmi, Sankariniemi

Klubi-36:n B-tytöt hukkasivat johdon

Klubi-36:n B-tytöt kokivat lauantaina toisen peräkkäisen maalin tappion I divisioonassa, kun ONS2 kävi hakemassa sarjapisteet Sankariniemeltä maalein 3-4 (3-1).

Oululaisjoukkue tuli otteluun huomattavasti paremmalla jalalla ja Klubi-36 ottelun alussa puolustuskannalle. ONS2 siirtyikin johtoon, kun oululaispelaaja onnistui murtautumaan läpi iisalmelaispuolustuksen välistä. ONS2 osui myös kaksi kertaa iisalnelaismaalin ylärimaan. Avausjakson loppua kohti Klubi-36 pääsi hieman paremmin peliin mukaan.

Tasoitusosuma oli komea, kun Nanna Savolainen pelasi pallon oikealle laidalle Riina Turpeiselle, joka hassutti oulululaispuolustajan ja syötti Kiia Vehviläisen maalintekoon. Aivan jakson lopulla Klubin toinen hieno syöttöyhdistelmä tuotti lisätulosta, kun Eerin Juntunen ja Turpeinen vapauttivat Neea Pitkäsen maalintekoon. Päivän komeimmasta osumasta vastasi Juntunen, jonka vasemman jalan laukaus noin 25 metristä painui aivan oululaismaalin yläkulmaan.

Tähän iisalmelaisjoukkueen ilonaiheet pitkälti jäivätkin. Toisella jaksolla ONS2 jatkoi vyöryttämistä. Kavennusosuma tuli nopeaan tahtiin rangaistuspotkusta. Lisää kylmää vettä tuli iisalmelaisjoukkueen kahdesta oman pään virheestä ja lukemat olivat vieraille 3-4. Aivan lopussa Klubi-36 syttyi hetkellisesti taistelemaan, mutta maaliin palloa ei enää saatu.

Kokonaisuutena kolme maalia pitäisi riitti voittoon, mutta lauantaina kotijoukkue maksoi kovaa hintaa oman pään virheistä. Muutoinkin kolmen ottelun viikossa paistoi jo pelaajien otteista väsymys.