Vähävaraisten jalkapalloharrastuksen tukeminen 2017

Vuodelta 2016 Klubi-36 ry:lle tilittyvät kasvattajarahat on päätetty johtokunnan yksimielisellä päätöksellä ohjata vähävaraisten lasten jalkapalloharrastuksen tukemiseen.

Tuki kohdennetaan vähävaraisten harrastajien seuramaksun keventämiseen ja tuki myönnetään vain normaaliin harjoitus- ja kilpailutoiminnan kustannuksiin. Vapaaehtoisen toiminnan kuten turnausten kustannuksia ei avusteta.

Vähävaraisten avustukseen käytetään myös yhteistyökumppaneilta saatuja avustuksia mikäli yhteistyökumppani toivoo että avustus kohdennetaan nimenomaan vähävaraisten tukemiseen. Seuralla ei valitettavasti ole tällä hetkellä tällaista vähävaraisten toiminnan tukijaa.

Avustusta hakeva tekee kirjallisen, vapaamuotoisen, hakemuksen ja toimittaa sen seuran sihteerille. Hakemuksessa tulee olla mukana riittävät perustelut liitteineen (todiste työttömyydestä tai esim. ote jolla näyttää toteen että on kokoaikainen opiskelija tmv.) jotta voidaan varmistua että avustuksen tarve on todellinen.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti hakemusten tultua perille!

Avustusta ei myönnetä automaattisesti koko kaudelle!
Keväällä 2017 haetaan ja käsitellään avustus 2016/joulukuu - 2017/toukokuu.
Kesäkuussa 2017, tai myöhemmin, käsitellään avustukset kesäkuu-lokakuu.
Avustettava uusii tarvittaessa hakemuksensa loppukaudelle jotta voidaan varmistua että loppukauden avustamiseen on edelleenkin riittävät perusteet.

Avustusta myönnetään 11 kuukaudelle ts. niille kuukausille kun joukkueet yleisesti seurassamme harjoittelevat.

Avustusrahaa ei makseta avustettavalle vaan se maksetaan suoraan avustettavan pelaajan joukkueen tilille.