Uusi pelaaja

Otamme uusia pelaajia joukkueisiimme. Olet tervetullut mukaan seuraan ja joukkueeseen vuodenajasta riippumatta.

Voit olla yhteydessä suoraan oman ikäluokkasi joukkueen yhteyshenkilöihin (joukkueenjohtajat tai valmentajat).

Tarkempaa tietoa ikäryhmäkohtaisista joukkueista löytyy päävalikon "JOUKKUEET" alta.

Nuorimmissa ikäryhmissä voit tulla kokeilemaan lajia muutamiksi harkkakerroiksi mutta varmistathan että sinulla on tapaturmavakuutus joka kattaa myös jalkapallotoiminnan koska seuralla ei ole yleistä pelaajien vakuutusta ts. vakuutukset ovat aina henkilökohtaisia.

Liityttyäsi joukkueeseen, sinun tulee hankkia palloliiton pelipassi, joka oikeuttaa lupaan harjoitella ja pelata. Sinulla täytyy olla pelipassi vaikka vain harjoittelisit! Pelipassin hinta määräytyy pelaajan iän mukaan. Pelipassi on voimassa 1.1.-31.12. Pelipassi sisältää myös vakuutuksen tapaturmien varalta. Pelipassin sinulle hankkii yleensä joukkueenjohtaja.

Mikäli aloitat tai lopetat kesken kauden, maksettavista summista täytyy keskustella joukkueessi joukkueenjohtajan ja rahastonhoitajan kanssa.


Harjoituksissa:

Harjoituksiin verkkarit tai muu joukkueessa sovittu asu, tavoite on että seuran pelaajat näkyvät kentillä yhtenäisenä ryhmänä myös asustuksen osalta ;-)
Talvella pallohallissa on yleensä vain muutama aste lämmintä, huomioi tämä varustautumalla esim. pitkiksillä sekä tarvittessa ohuilla sormikkailla jne.

Juomapullo aina mukana! Ja juomana aina vain vesi, ei urheilujuomia, mehuja tms.
Käytä vain omaa juomapulloa, vältymme mahdollisilta sairastumisepidemioilta!

Säärisuojat ovat ensimmäinen varustehankinta, sillä ne ovat pakolliset harjoittelussa. Tekonurmella pärjää ensialkuun lenkkareilla mutta nurmikentillä nappulakengät on käytännössä pakolllinen varuste.

Oma pallo on myös hyvä olla mukana, kysy valmentajalta millainen pallo pitää olla, koko on 3, 4 tai 5 riippuen ikäluokasta.