Hyppää mukaan Frozenin ja jalkapallon maailmaan – satumainen Playmakers liikuttaa Iisalmessa


Kevään 2023 UEFA Playmakers järjestetään sunnuntaisin kello Iisalmen jalkapallohallissa!

  • Tapaamiset sunnuntaisin klo 12.3013.30
  • Yhteensä 10 tapaamiskertaa (alkaen 23.4.)
  • Hinta 30 euroa sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuusturvan ja Palloliiton harrastelisenssin
  • Playmakers-toiminta on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa

Ilmoittaudu mukaan täällä!


Lämpimästi tervetuloa mukaan UEFA Playmakers -toimintaan! UEFA Playmakers -harjoitukset tutustuttavat jalkapalloon harrastuksena Disneyn rakastetun Frozen-tarinan kautta. Toimintaa järjestävät yhteistyössä Klubi-36, LaPa-95 ja PAVE Iisalmi.

Playmakers-harjoituksissa opetellaan liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja yhdessä jalkapallotaitojen kanssa. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kannustamaan kaveria ja iloitaan omista sekä toisten onnistumisista yhdessä koulutettujen ohjaajien kanssa. Tavoitteenamme on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja sen myötä varsinaiseen joukkuetoimintaan. UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu 5–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole aktiivisesti mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.


Lisätietoja:

  • Klubi-36:n valmennuspäällikkö Marko Pesonen, marko.pesonen@klubi36.fi tai p. 044 559 3064
  • Lisätietoa joukkuetoiminnastamme saat verkkosivuiltamme mm. Joukkueet-osiosta. Meillä toimii pienimpien tyttöjen Jalkapallokoulu, ja uusin joukkueemme on 15–16-syntyneiden tyttöjen juniorijoukkueemme. Tutustu myös PAVEn toimintaan: www.paveiisalmi.net ja LaPa-95:een: www.lapa95.com.